N.V.H.R. radiobeurs in Driebergen

De N.V.H.R. organiseert vier keer per jaar een radiobeurs met meer dan 150 tafelhouders.
Zie de Agenda voor de data.

Tafelindeling radiobeurs 26 november 2023 (eerst inloggen s.v.p.)

Radiobeursreglement (eerst inloggen)

Locatie NVHR-dag

Het onderkomen van NVHR-dag is Health Center Hoenderdaal, Hoendersteeg 7, Driebergen. Zie de routebeschrijving.

Parkeren nabij Hoenderdaal (klik)


Grotere kaart weergeven

Radiobeursinfo voor tafelhouders en bezoekers

Als u een tafel wil reserveren voor de radiobeurs in Driebergen, dan zijn de volgende punten van belang.

 • SLUITINGSDATUM

  U dient 14 dagen vóór aanvang van de beurs € 15 overgemaakt te hebben per tafel. Uitsluitend uw betaling maakt het mogelijk een tafel in het geautomatiseerde systeem te reserveren.
 • BETALING

  Het over te maken bedrag storten op ING bankrekening: NL43 INGB0007459516 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. NVHR inzake beurzen, Bertram 105, 1422 RW Uithoorn.
  Niet vergeten uw naam (en lidmaatschapsnummer) en de datum van de beurs in te vullen en eventueel een 'voorkeur'-tafelnummer.
 • BUITENLANDSE LEDEN

  Buitenlandse leden kunnen tot een week vˇˇr de aanvang van de beurs een tafel schriftelijk reserveren (dit geldt niet voor de vaste tafelhouders). U dient dan een briefje of e-mail te sturen naar: Beursadministratie Jan Schuurbiers, Bertram 105, 1422 RW Uithoorn. Tel. 0297-566629, e-mail beurs@nvhr.nl
 • ANNULEREN

  Tot een week vˇˇr aanvang van de beurs kunt u annuleren. In overleg kunt u het betaalde bedrag reserveren voor een volgende beurs.
 • AANVANG BEURS

  Inruimen van 8.30 tot 10.00 uur. Tafelhouders en hun helpers kunnen zich vanaf 8.30 uur melden aan de beursreceptie. U krijgt dan uw tafel toegewezen en ontvangt samen met uw helper(s) een polsbandje. Bezoekers krijgen vanaf 10.00 uur toegang tot de beurs.
 • EINDE BEURS

  Om 14.00 uur is de beurs afgelopen. Alleen bij dringende redenen, die niet van tevoren waren te voorzien, kunnen tafelhouders na overleg met de beursco÷rdinator eventueel eerder vertrekken. U kunt dan geen gebruik maken van de grote zijdeuren maar via de beursreceptie de zaal verlaten!
 • BEURSCOÖRDINATOR

  Tijdens de radiobeurs is Dick Zijlmans de contactpersoon en co÷rdinator.
  van Everdingenstraat 60, 1814 HA Alkmaar, 06-53308443,
  e-mail: dzijlmans@upcmail.nl 
  Hij heeft tafel 157. Als u de zaal binnenkomt bij de radiobeursreceptie, het eerste tafelblok aan de rechterzijde.
 • RESTAURANT

  De bar en het restaurant met buitenterras zijn geopend vanaf 8.00 uur.
 • TELEFOON

  In het geval van een zeer dringende reden kunt u de balie van Hoenderdaal bereiken onder telefoonnummer 0343-529333.
 • TAFEL ENKELE STUKS

  Tijdens de radiobeurs is er als service aan de leden een mogelijkheid om als bezoeker een enkel apparaat op de tafel ENKELE STUKS achter te laten. Tafelnummer is 9. Als u de zaal binnenkomt bij de radiobeursreceptie, het eerste tafelblok aan de linkerzijde. Het object moet voorzien zijn van uw naam en de eventuele vraagprijs. Regelmatig informeren wordt op prijs gesteld.
 • CONTROLEMOGELIJKHEDEN

  Op tafel 10 is een mogelijkheid om tijdens de beurs een radio te controleren. Op deze tafel is 230 volt beschikbaar via een veiligheidstransformator. Ook is er een buizentester aanwezig.

 • BEURSTAFELINDELING OP DE WEBSITE

  In de laatste weken voor de aanvang van elke beurs wordt regelmatig gevraagd: ôWanneer zie ik de tafelindeling op de website?ö De indeling is afhankelijk van de vraag om een beurstafel. Voor de vaste tafelhouders, als zij zich niet hebben afgemeld en de betaling 14 dagen voor de aanvang van de beurs is overgemaakt, is het mogelijk om een indeling vroegtijdig op de website te kunnen plaatsen. De praktijk leert echter dat er nauwelijks wordt afgemeld en de betaling in de laatste week voor de beurs plaatsvindt.

  Afgesproken is nu met de websitebeheerder de indeling niet eerder dan 3 dagen voor de aanvang van de beurs op de website te plaatsen.
   
 • PARKEREN

Zie de overzichtskaart (klik)

 • ORGANISATIE

  Zowel de NVHR, tafelhouders als de leden zijn gasten in het Healthcenter Hoenderdaal. De daar geldende huisregels zijn ook van toepassing op de radiobeurs en zijn bezoekers. Op verzoek is een exemplaar verkrijgbaar bij de radiobeursco÷rdinator. De aanwijzingen van de toegangscontroleur(s) dienen opgevolgd te worden.

NVHRform.009
Uitgave juli 2023