Radiocafé 17 januari 2023

Het 'nieuwe' Radiocafé zal op dinsdag 17 januari 2023 van start gaan met bijeenkomsten eens in de vier weken in Hoenderdaal op een vaste dinsdagavond.

Open vanaf 19.30 uur.

Hans Schipper zal het spits afbijten met een demonstratie van meten aan een audioversterker.Als je zelf een versterker meebrengt, doet hij dat ook aan jouw versterker, zoals een eigenbouwversterker.

Neem de moeite, kom een keer, neem een apparaat mee en vertel er wat over of kom gewoon voor de gezelligheid en discussieer over onze hobby.

Ook niet-NVHR-leden zijn welkom.

Voor de juiste datum en eventuele voordracht(en) raadpleeg de NFOR-agenda en/of de NVHR-website.

Het Radiocafe is opgezet in 2007 door Piet van Schagen, Dick Zijlmans en Johan Komen met een veertiendaagse bijeenkomst op de bovenverdieping van een bedrijfspand van Johan Komen in Wormerveer.

Na verkoop van het pand is het tot aan de covidperiode voortgezet in een buurthuis in Zaandam. De opzet was dat iemand een apparaat meenam en er iets over vertelde en/of demonstreerde; ook dit willen wij als basis nemen.

Uitgebreide verslagen zijn te vinden op de NVHR-website onder 'Verslagen radiocafé. Aanmeldingen voor uw bijdrage, ook uw vragen, kunt u richten aan D. Zijlmans,
t. 072-5110286 of 06-53308443 / e. dzijlmans@upcmail.nl